AI BOOST ja AIKA -hankkeiden yhteiswebinaari

Arctic Data Intelligence and Supercomputing Ecosystem in Kainuu

AI BOOST ja AIKA -hankkeiden yhteiswebinaari

 

AI BOOST ja AIKA-Kainuun data-analytiikan ja suurteholaskennan ekosysteemin kehittäminen – hankkeiden yhteiswebinaari järjestetään teams-yhteydellä torstaina 27. lokakuuta klo 14.00-16.00.

Tervetuloa! Welcome!

 

OHJELMA

14.00–14.20 AI BOOST – tekoälyn liiketoimintakäyttö suomalaisissa yrityksissä – tutkimustuloksia (FT Anas Al Natsheh, KTM Joonas Tikkanen)
14.20–14.40 AI BOOST – tekoälyn tukema teknologiademonstraatio – kokemus hankkeesta (FT Anas Al Natsheh, Erik Huuskonen)
14.40–15.00 AIKA Ekosysteemi – Mikä on AIKA? Mitä mahdollisuuksia hanke tuo tullessaan ja miten Digitaaliset Innovaatiohubit toimivat? (KTT Marko Jäntti)
15.05–15.20 European Digital Innovation Hubs and other key initiatives (FT Anas Al Natsheh)
15.20–15.40 CSC – LUMI supertietokoneen yrityskäytön esimerkkejä ja mahdollisuuksia (TT Mikko Kerttula / Dan Still)
15.40 Kysymyksiä, kommentteja. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 16.00.

 

Webinaari on avoin ja tarkoitettu Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen yrityksille, viranomaisille ja kaupunkien sekä kuntien muille toimijoille, tutkimusorganisaatioille ja koulutusalan toimijoille, sekä opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa tietotaitoaan ja tutustua laajemmin uusimpiin hankkeisiin ja niiden tuloksiin. Webinaari on maksuton. Tapahtuman esitykset ovat osittain englannin kielellä, pääosin suomeksi.

Webinaarin järjestävät Kajaanin ammattikorkeakoulu ja CSC, AI BOOST-hanke (ELY-rahoitus), sekä AIKA-hanke (Kainuun Liitto-rahoitus).

 

Ilmoittaudu: AI BOOST / AIKA hankewebinaari – ilmoittautuminen: Webropolilla luotu ilmoittautuminen (webropolsurveys.com)